De bästa Bitcoin-handelsplattformarna

Kryptovaluta gav inte bara det snabbaste sättet att överföra pengar, utan också en ny enhet att handla och tjäna pengar utöver aktier och andra råvaror. Även om du kan sälja och köpa Bitcoin direkt, kan du också använda Bitcoin-handelsbörser för att fortsätta din handel med kryptovaluta. Det finns många börser där handel med Bitcoin är trygg och säker och även kunder underlättas med många utökade tjänster. Som investerare eller handlare i kryptovaluta kan du välja vilken som helst av börserna för din bekvämlighet. Det rekommenderas dock att ta en titt på recensionerna av några innan du väljer bort. Nedan är en kort genomgång av de bästa Bitcoin-börserna runt om i världen.

CoinBase: Det är förmodligen en av de största och mest välrenommerade Bitcoin-handelsbörserna med dubbla handelsmöjligheter direkt och genom plånboken. CoinBase grundades år 2012 genom upptäckten av Y-Combinator och har sedan dess vuxit snabbt. Den har många lukrativa tjänster som flera alternativ för att sätta in och ta ut pengar, pengaöverföringar mellan två CoinBase är omedelbara, plånboksfaciliteter med flera prenumerationsalternativ för säkrare överföringar, Bitcoin-insättningar är försäkrade mot förluster, etc. CoinBase har ett brett utbud av europeiska och amerikanska betalningspartners som tillåter transaktioner att utföras genom dem. Den har relativt låga transaktionsavgifter och erbjuder Bitcoin-handel tillsammans med ett stort antal Altcoin-handel också.

CEX.IO: En av de äldsta och mest kända börserna som startades 2013 i London som en Bitcoin Trading-börs och även som en molnbrytare. Senare växte dess gruvkraft så enormt att den innehade nästan hälften av nätverkets gruvkapacitet; den har dock stängts sedan dess. “CEX.IO” tillåter kunder att expandera till en mycket större mängd Bitcoin-transaktioner och har möjlighet att göra Bitcoin tillgänglig till det begärda priset direkt. Men för detta utbyte tar det ut ett något högt växlingsvärde, men detta kompenseras av säkerheten och faciliteterna för att tillåta transaktioner i flera valutor (dollar, euro och rubel) att köpa Bitcoin.

Bitfinex: Det är en av de mest avancerade handelsbörserna och är särskilt lämplig för erfarna kryptovalutahandlare. Med hög likviditet för Ethereum såväl som Bitcoin, har denna börs bättre alternativ som hävstång, marginalfinansiering och multi-orders handel. Dessutom erbjuder Bitfinex anpassningsbara GUI-funktioner, många typer av order som limit, stop, trailing stop, market, etc. Denna börs erbjuder också cirka 50 valutapar som kan handlas och med enkla uttag för alla. En av de största börserna när det gäller handelsvolym, Bitfinex erbjuder pseudonymer för affärer och endast några av tjänsterna kräver ID. Den enda nackdelen med detta utbyte är att det inte stöder köp av Bitcoin eller någon annan altcoin genom fiat-transaktioner.

Bitstamp: Det grundades 2011 och är den äldsta av de börser som erbjuder handel med kryptovalutor och Bitcoin. Den mest respekterade för trots att den är äldst har den aldrig varit under säkerhetshot och tills nyligen. Bitstamp stöder för närvarande fyra valutor Bitcoin, Ethereum, Litecoin och Ripple och är även tillgängligt med mobilappen utöver hemsidan för handel. Det har härligt stöd för europeiska användare eller handlare som har sitt konto hos Euro Banks. Säkerheten är avancerad och kyllagringstyp, vilket innebär att mynt lagras offline. Därför kan man säga att det är totalt omöjligt för någon hackare att infiltrera. Slutligen antyder dess komplexa användargränssnitt att det inte är för nybörjare utan för proffs och det erbjuder relativt låga transaktionsavgifter.

Kraken: Det är en av de största Bitcoin-handelsbörserna när det gäller likviditet, handelsvolymer för kryptovalutor i euro och handelssiffror för kanadensiska dollar, amerikanska dollar och yen. Kraken är den mest respekterade börsen som drivs av turbulensen inom handel med kryptovalutor och har lyckats hålla mängden kunder säkra oavsett om andra börser hackas samtidigt. Med mer än 14 anläggningar för handel med kryptovalutor kan användaren sätta in fiat såväl som kryptovaluta tillsammans med liknande möjligheter för uttag. Den är dock inte lämplig för nybörjare, men den har bättre säkerhetsfunktioner och låga transaktionsavgifter jämfört med CoinBase. Den viktigaste faktorn för Kraken är att den är betrodd i samhället och var den första som visade volymer och priser på Bloomberg-terminalen.

Leave a Comment