Business General Liability Insurance Guide: Vad täcks av GL Insurance Policies?

Praktiskt taget alla typer av företag kräver någon form av försäkring för att skydda dem från stämningar, skador på kundegendom, kundskador och så vidare. Du kan köpa en allmän ansvarsförsäkring (GL) online. Välj inte det första citatet du hittar. Det är viktigt att lära sig villkoren och bedriva forskning som du skulle göra med vilken annan typ av försäkring som helst.

Branschen du är involverad i spelar en viktig roll i vilken policy och täckning du ska leta efter. Om du är ny i affärsvärlden och inte har mycket erfarenhet, eller om du har haft problem med skador tidigare, måste du bevisa för försäkringsbolagen att du inte kommer att vara en riskabel investering och att du förtjänar en chans att bevisa dig själv. Om det finns några röda flaggor du kastar av dig, kanske försäkringsbolagen inte vill täcka dig.

Om du inte är involverad i någon högriskbransch är det mer sannolikt att du blir godkänd av en bra försäkringsleverantör. Även om din bransch anses vara hög risk, kan det fortfarande finnas alternativ för dig.

Tänk på att allmänna ansvarsförsäkringar inte alla är skapade lika. En GL-policy är inte en “en storlek passar alla” typ av avtal. Ett bra försäkringsbolag kommer att skriva en policy som matchar ditt företags behov så specifikt som möjligt. Det finns även försäkringsalternativ för dem som arbetar hemifrån. Om du till exempel driver ett webbdesignföretag, kanske du vill ha en policy som skyddar dig från ärekränkning, förtal, oavsiktligt upphovsrättsintrång, etc. Obs: Om du verkligen har en historia av stämningar kan det vara svårt att få en bra policy.

Vad täcks inte av företagens allmänna ansvarsförsäkring?

Vad täcker GL företagsförsäkring vanligtvis INTE?

• Professionella misstag

• Skador på din egen kommersiella fastighet

• Anställdas skador

• Stämningar om diskriminering av anställda

Om du vill ha skydd för din fysiska egendom, titta på kommersiell fastighetsförsäkring. Detta kommer att hjälpa till att betala för reparations-/ersättningskostnader för din företagsrelaterade egendom när den är skadad av stöld, brand och andra typer av väderrelaterade händelser.

En arbetsskadeförsäkring är något att tänka på om du är orolig för skador på anställda.

Var ska du börja söka efter en allmän ansvarsförsäkring för företag, såväl som andra företagsrelaterade försäkringar? Det finns många skräddarsydda och prisvärda lösningar från Hiscox Business Insurance. Du bör kunna hitta all täckning du behöver. Det är lätt att jämföra policyer för att avgöra vad som är bäst för dig.

Leave a Comment