Bloggar och bakåtlänkar – enkla SEO-trafiktricks

Om du driver ett onlineföretag vet du mycket väl att det är den viktigaste delen av spelet att få trafik till din webbplats – oavsett vilken verksamhet du är i – eller hur? Det betyder att du måste förstå det faktum att du behöver ha en stadig ström av kunder och kunder – annars kommer ditt företag att vissna och vissna.

Så här är dina åtgärder: Skapa en blogg på WordPress.com. Om du inte redan har en webbplats är detta din utgångspunkt. Starta den på WordPress.com. Om du har en webbplats kommer du att installera varje artikel du ska skriva, och vi kommer att prata om det i en framtida show. Skriv dessa artiklar och skicka in dessa länkar till din huvudblogg eller huvudwebbplats – som är din finanswebbplats. Kom alltid ihåg att din huvudsakliga webbplats är din ekonomiwebbplats. Pengar pengar pengar.

Så vad nästa?

Nästa viktiga sak du behöver tänka på är länkar. Se till att dina länkar går till din pengarsajt. Oavsett vilken webbplats du har nu, om du inte har en så behöver du skapa en blogg. Om du har en, skapa en blogg. Rikta sedan dina länkar till din huvudsajt. Om du inte har en huvudwebbplats är allt du behöver göra (riktigt enkelt) att använda WordPress tills du skapar din egen webbplats. Det här är väldigt enkla steg och de kostar inte en miljon bara för att uppnå de resultat du vill ha. Allt du behöver göra är också att följa guiden som används av dem som redan har uppnått sina mål och tjänat bra inkomster från sina pengarsajter bara genom att skapa en blogg och driva trafik till sina webbplatser via bakåtlänkar. Tja, det finns många olika sätt men dessa visar sig vara de enklaste metoderna.

I tidigare inlägg om att dominera Google med gratis SEO-trafiktricks har du lärt dig hur du använder WordPress och bygger länkar till din huvudwebbplats. En annan sak du kommer att lära dig är att komma in på första sidan på Google. I de kommande artiklarna kommer vi att ta nästa steg – och vi kommer att visa dig ett annat verktyg, som inte kostar ett öre – att lägga till din trafikgenerering. Så se till att du håller koll på detta och lär dig det enkla sättet att Google Domination.

Leave a Comment