Behöver du gratis pengar till college? Undvik dessa 3 misstag

Vet du de tre största misstagen föräldrar och elever gör när de letar efter gratis collegepengar som förstör deras resultat? Om du dramatiskt vill öka dina chanser att få ditt barns collegeundervisning och avgifter täckta av stipendier och annat ekonomiskt stöd från college genom att undvika dessa 3 collegefinansieringsmisstag, läs detta direkt eftersom misstagen och vad du ska göra finns där ute. i den här artikeln .

Misstag #1: Börjar för sent

Vad är felet? Felet här är att tro att eleverna måste vänta tills de når sitt junior- eller seniorår på gymnasiet innan de hittar olika källor till gratis collegepengar.

Varför är det ett fel? Detta är ett misstag eftersom ju längre en student väntar innan de börjar, desto mindre tid har de faktiskt för att undersöka utmärkelserna de kommer att kvalificera sig för.

Vad ska man göra istället? Oavsett ditt barns ålder, börja nu med att skapa en lista över finansieringsmöjligheter för college. När dina barn växer kommer den här listan också att växa med tiden.

Misstag #2: Att göra jobbet själv

Vad är felet? Felet här är att kämpa för att hitta alla collegepengar du behöver på egen hand. Det leder till överväldigande, och innan du vet ordet av har du och ditt barn tappat hoppet.

Varför är det ett fel? Detta är ett stort misstag eftersom för att vinna i spelet att hitta gratis collegepengar, kommer du att vilja identifiera sätt att göra detta utan att behöva göra allt legwork själv.

Vad ska man göra istället? Relationer är nyckeln här. Försök att skapa en relation med studievägledaren på ditt barns skola och be om e-postuppdateringar om några nya stipendieutmärkelser kommer över deras skrivbord. Den här personen är ofta din största resurs.

Misstag #3: Att inte veta siffrorna

Vad är felet? Felet här är att hitta och ansöka om 30 stipendier eller mindre för att hjälpa dig att betala för college.

Varför är det ett fel? Detta är ett misstag eftersom även den bästa studenten kommer att tjäna mindre än 3 % till 5 % av utmärkelserna de ansöker om. Med det sagt, om en student hittar och ansöker om 3 college-stipendier eller finansieringsmöjligheter, är det 90+ under månaden.

Vad ska man göra istället? Var aggressiv i att hitta så många pålitliga källor till gratis collegepengar. Sätt upp ett dagligt eller veckovis mål och håll fast vid det tills frågan om hur man betalar för college snabbt blir ett minne blott.

Leave a Comment