Bästa ICO 2018 – Denna kryptovaluta kommer att störa Wall Street

När vi börjar se en ökning av handeln med kryptovalutor byggs det fler och fler nya digitala tillgångar varje dag. Konceptet med detta är helt briljant, det är bara det att vi sitter kvar med ett stort problem för många, de kommer att hitta färre och färre investeringsalternativ av riktig kvalitet på kryptomarknaden. Mer offentligt och det ser ut som att endast de översta 15% av kryptovalutorna kommer att behålla något betydande värde över tiden.

Verkligheten med ICO är en ny idé, men vi behöver se ett stort skifte utvecklas för att erbjuda den säkerhet du ser i traditionella investeringsinstrument. Det faktum att vi är på en spelplan där ingen regering eller myndighet kan reglera dessa digitala tillgångar öppnar en dörr för bedragare och fuskare. Detta är det stora problemet med ICO:er, även företag som erbjuder en legitim produkt eller tjänst kan sluta med att slösa investerares pengar och lämna tokeninnehavare fast med en tillgång som verkligen är värdelös. Detta är vad Dibbs ICO lovar att fixa tillsammans med många andra löften om att förändra världssituationen genom blockchain-utveckling.

Dibbs ICO introducerar en erc20-token för allmänheten som har några unika extrafunktioner. Dessa tokens kan säljas tillbaka till emittenten för betalningar i bitcoin eller eter. Detta kommer att hanteras av smarta kontrakt som kommer att öka säkerhetsnivån för investerare genom att tillhandahålla en säker källa för att avveckla deras innehav! Konceptet är enkelt och genialiskt! Anledningen till denna utveckling är för att Dibbs llc ska kunna visa sin förmåga att skapa digitala tillgångar som erbjuder samma fördelar och säkert som traditionella investeringar, men med mycket högre avkastning, omedelbar likviditet och förmågan att bygga nya fördelar som kan vara unika. till varje flik. Detta kommer i sin tur att hanteras initialt av Dibbs, som övervakar företag som vill lansera på sin plattform, för att säkerställa att det som utlovas levereras när vi går in i slutfasen, vilket gör hela detta system autonomt.

Med Dibbs token kan du få del av varje erbjudande som kommer att släppas på den här plattformen! Detta är den extra bonusen bakom Dibbs token, den är oöverträffad för potentialen att tjäna extremt hög avkastning i framtiden. Faktum är att inget annat erbjudande kommer att ha en så otrolig fördel förknippad med det. Med lanseringen av am altcoin genom en ICO reserveras en del av det totala utbudet och används till och med som betalning till Dibbs-företaget för dess tillgångsproduktionstjänst. Dessa aktier delas i sin tur ut till Dibbs tokeninnehavare i proportion till deras aktier.

Allt jag har att säga är wow! Jag gick vidare och gjorde det här företaget till ett centralt fokus för mina partners inom finansbranschen och de gjorde alla en stor tumme upp. Jag lägger personligen över $5 000 i detta erbjudande genom att köpa tokens till förköpspriser. ICO kommer inte att starta förrän i september 2018, men om du går med idag kommer du att dra mycket nytta av att spara upp till 200 %

För att lära dig mer om detta företag, kolla in deras hemsida på http://dibbs.co.

Dibbs mynterbjudande – dibbs.co

Leave a Comment