Bästa företaget att investera dina pengar i – Riktlinjer för värdering av aktier och finansiell styrka

För det första är det aldrig en bra idé att lägga alla dina pengar på en investering. Håll alltid din portfölj så varierad som möjligt. Det är väldigt vanligt att man ställer frågor som “bästa företaget att investera dina pengar”. Det är idealiskt att forska om ett fåtal företag eller produkter åt gången och investera regelbundet. Se till att gå med i ett investeringsnyhetsbrev som erbjuder toppval från experter som verkligen har ett innovativt förhållningssätt till aktiemarknaden.

En nybörjare bör aldrig börja med en enskild aktie. Om du är ny och precis har börjat med din portfölj är det mycket mer riskabelt att köpa en enskild aktie än att köpa en lågkostnadsfond som innehåller en grupp aktier.

Oavsett din erfarenhetsnivå rekommenderar många att “FAANG” är en väg att gå, eller åtminstone används som utgångspunkt. Dessa är “Big 5” Facebook / Amazon Apple / Netflix / Google. Dessa 5 teknikjättar är involverade i nästan allt nuförtiden, och de har fortfarande potential att revolutionera industrier och ekonomin som de ännu inte har.

Gör lite forskning om alla branscher som dessa Big 5 är involverade i för att hjälpa dig fatta ditt beslut om det bästa företaget att investera dina pengar i. Tänk också på konkurrenter som Disney, Microsoft, Yahoo!, Baidu, etc… Baidu (BIDU) har en enorm styrka i Kina och växer långsamt globalt.

Finns det något bättre företag att investera dina pengar i?

Tänk alltid på faktorer som skuld, pris och värdering när du investerar. Undersök ett företags bakgrund och nuvarande ekonomiska situation för att ta reda på om det är i skuld. Ju mer skulder ett företag har, desto mer pengar måste det spendera på betalningar och räntor. Granska också utdelningar och företagets historia av att betala dem. Höjs utdelningen eller inte?

Gör inte misstaget att anta att en aktie kommer att vara ett fynd bara för att priset är för lågt. Du måste förstå varför och hur detta pris sjönk och om det kommer att återhämta sig. Volatilitet förväntas också ibland, så få inte panik eller bli förvånad över detta.

Några lektioner eller utbildning kan verkligen räcka långt – speciellt om du vill försöka försörja dig på att investera på aktiemarknaden. Du kommer inte att bli rik över en natt, men du kommer sannolikt att lyckas efter ett tag om du lär dig om vanliga värderingsmått som pris-till-vinst-kvot, skuld-till-eget kapital-kvot, utdelningsavkastning, etc.

Ett sätt att lära sig om aktiemarknaden och få några idéer om det bästa företaget att investera dina pengar i är att gå med i Capitalist Exploits. Nyhetsbrevet tillhandahålls av professionella penningförvaltare som spårar kapitalflöden och trender för att fastställa var det verkliga värdet ligger.

Leave a Comment