Att manifestera pengar, attrahera rikedom och lagen om överflöd förstås

Finns det en psykologi till ekonomisk frihet och pengar, och i så fall, vad är din inställning till att ha rikedom? Eller tror du att rikedom och framgång bara är reserverade för de andra “lyckliga” individerna i den här världen?

Ta en ordentlig titt på exakt vad du har idag; kolla hur mycket det kostar? Jag menar den ekonomiska friheten du har, dina ägodelar och dina eventuella investeringar.

Är du nöjd eller går du helt enkelt igenom rörelserna och nöjer dig med vad världen än säger att du kan ha?

Ta en titt på allt du har idag, titta sedan i spegeln och fråga dig själv: finns det något sådant som omedelbar manifestation?

DU utvecklades faktiskt i ditt sinne tidigare eftersom allt du har idag.

Nu kan denna idé om pengars psykologi vara en helt främmande idé för dig; i så fall säger jag öppna ditt sinne och fundera över exakt vad jag just sa till dig.

Det kan vara svårt att initialt acceptera manifestationen av pengar, men när du väl gör det kommer du att släppa lös en oövervinnerlig kraft inom dig som är lagen om överflöd.

Vad är din övertygelse om pengar?

Tidigare diskuterade jag mer om hur man utvecklar ett miljonärstänk, blir rik och får det liv man vill ha.

När vi inte får det vi verkligen vill är det mycket lättare att skylla på yttre krafter än att se in i oss själva, men genom att skylla på andra fördelar vi vår makt för mer brist!

Det ärliga faktumet om pengars psykologi är att just det du lägger din uppmärksamhet på expanderar.

Ser dessa bekanta ut?

Vi har alla hört saker som “De rika blir rikare och de som har otur blir fattigare” eller “det finns aldrig tillräckligt att gå runt.”

Eller, “Jag har inte råd eftersom vår familj alltid har varit fattig – det ligger i vårt blod”, eller “Pengar är svåra att få tag på och har varit det sedan tidernas begynnelse”.

Lagen om överflöd säger oss att vi alltid kommer att få det vi tror att vi är värda.

Har du någonsin hört historier om människor som kommer ur ett liv i ångest och svårigheter och får enorma mängder ekonomisk frihet, säg lotteriet, för att efter några år hamna sönder igen?

I slutändan beror allt på attityden till övertygelser om pengar.

Vad är DITT tankesätt mot pengars psykologi, jag menar rikedom och välstånd, eller fokuserar du mer på det du saknar?

Tror du att det finns en hemlighet med pengar?

Gör en hängivenhet idag för att förändra din tro; Allt ligger i dina händer.

Om du vill bli rik, lämna bara din gamla knapphetsmentalitet bakom dig och etablera en ny idé om pengars hemlighet.

Öppna ditt hjärta och var villig att ta emot välstånd och överflöd, och det kommer att bli ditt eftersom du börjar dra det till dig!

O Kurs i mirakel lär oss att “Hur gör du tror det kommer du också att vara.”

Jag bör nämna min vän som, som nybörjaramatör, tjänade mycket på att handla och följa örensaktier, med bara en liten del av sin inkomst.

Lägg lite kul i dina pengarsidéer!

Det blev en rolig hobby han blev besatt av som förvandlades till ett boägg för hans golfvana, och han reser nu jorden runt och besöker golfresorter.

Återigen, när jag avslutar den här artikeln om pengars psykologi, frågar jag, vad exakt är din inställning till att ha rikedom och manifestera pengar?

Eller tror du att omedelbar manifestation, när det gäller rikedom och framgång, bara finns i korten för de andra “lyckliga” människorna i den här världen?

Vad är DIN inställning till rikedom, framgång och lagen om överflöd?

(För övrigt finns det bra material på webben för att attrahera rikedom samtidigt som man har roligt med säkra investeringar som till exempel att handla öreaktier genom att förstå lagarna om överflöd och välstånd.)

För framgångens hemlighet!

Leave a Comment