Använd lagen om attraktion som din egen personliga pengamagnet

Att använda lagen om attraktion som din personliga pengamagnet är lätt när du känner till en av de bäst bevarade “hemligheterna” i lagen om attraktion, som är “energetisk magnetism”. Faktum är att termerna “Law of Attraction” och “energetisk magnetism” kan användas omväxlande eftersom de är i huvudsak desamma. Den här artikeln förklarar de två bästa knepen som de flesta missar när det gäller att få lagen om attraktion att tjäna pengar.

Om du vill vara magnetisk för pengar vill du skapa förmågan att “attrahera” eller “dra” pengar till dig själv. För att göra detta vill du skapa något som kallas “magnetism” inom dig själv, och för att göra detta måste du tänka i termer av “energi” istället för att bara tänka i termer av hjärnaktiviteter som önsketänkande.

Enligt Googles ordbok definieras magnetism som “ett fysiskt fenomen som produceras av elektrisk laddnings rörelse, vilket resulterar i attraktionskrafter och frånstötande krafter mellan föremål”. Även om detta låter “lite för vetenskapligt” för de flesta av oss, är vad det i princip säger att du måste ladda två objekt med tillräckligt med kraft. energi att locka varandra. I vårt fall, eftersom vi vill manifestera pengar med magnetismen i lagen om attraktion, skulle de två objekten vi vill “aktivera” vara du och pengar.

Så låt oss säga att pengarna redan har en viss elektrisk laddning eller energi som också kan kallas “frekvens”. Precis som en radiourtavla har siffror för att indikera de olika energifrekvenserna för radiokanaler, har pengar redan en “kanal” (eller energetisk frekvens) på denna planets urtavla. Så nu låt oss säga att allt du behöver göra är att få din kropps fysiska “energifrekvens” (din radio) “inställd” för att matcha pengar eller vad du vill. Även om det ser svårt ut, är det faktiskt ganska enkelt när du kan några knep.

Allt du behöver göra när du vill lära dig att locka pengar med lagen om attraktion med hjälp av din magnetism är att tänka “energiskt” istället för “intellektuellt”. När du tänker “energiskt” har du lärt dig den verkliga hemligheten med att använda lagen om attraktion för att manifestera pengar. Det är så pengar attraheras, helt enkelt, men de flesta människor är inte medvetna om denna betydelsefulla faktor när de lär sig hur man manifesterar pengar.

Du förstår, de flesta närmar sig lagen om attraktion och tror att allt är “i deras sinnen”. Men, det är inte bara “all in their minds”. En större del av att lära sig hur man manifesterar pengar är att ändra den fysiska “energiska” signalen (frekvensen) som du sänder ut till universum genom din kropp, och du kan inte enkelt göra detta bara genom att göra affirmationer. Du måste göra detta genom att göra saker som faktiskt förändrar din kropps energi, eller frekvens, för att matcha den “elektriska laddningen” eller frekvensen av pengar. När du gör detta tar den obestridliga vetenskapen om magnetism över och du lockar saker till dig väldigt snabbt.

Ett sätt att arbeta “energistiskt” snarare än “intellektuellt” med lagen om attraktion för pengar är att göra saker som lär din kropp den fysiska vibrationen av det du vill ha. Till exempel, om du vill ha fler kunder, låtsas du fysiskt (och går igenom de fysiska rörelserna) för att agera som om du har kunder. Ja, det betyder att man låtsas prata med dem i telefon, göra första möten osv. Detta lär din kropp “vibrationen” (eller frekvensen) av att ha kunder och gör på så sätt din kropp “laddad” med samma “elektriska laddning” eller frekvens av att ha kunder och, bingo, du blir magnetisk för att ha kunder.

Finns det mer i det? Men ja. Du kan göra alla “låtsas” du vill, men om ditt undermedvetna slåss mot dig, “går du fortfarande uppför en bäck utan att paddla.” Även om detta fortfarande verkar vara i hjärnans arena, är det faktiskt i energiarenan eftersom ditt undermedvetna också sänder ut en energisk signal samtidigt som du tänker eller gör andra saker. Det du vill göra är att ändra ditt undermedvetna till att även bli pengarmagnetiskt och det finns specifika tekniker du kan använda för att lära ditt sinne att bli pengarmagnetiskt eftersom ditt undermedvetna är din starkaste “bärduva” när du använder lagen om attraktion för att manifestera pengar. När du ändrar ditt undermedvetna för att locka pengar, ger du dig själv den andra “nyckeln till att låsa upp magin i lagen om attraktion för pengar.”

Om du vill använda lagen om attraktion som din egen personliga pengamagnet, använd kraften i din magnetism genom att göra energiska övningar som ändrar din kropps fysiska vibration för att matcha vad du önskar, samt använda nuvarande teknologier som riktad hypnos. och specifika hjärnvågsmeditationer för att förvandla ditt undermedvetna till din egen personliga “bärduva”-pengamagnet för att automatiskt attrahera allt du önskar.

Leave a Comment