Använd dina videor för att tjäna pengar

Är det möjligt att tjäna pengar på videor för att sälja din egen produkt eller anlita säljare för att sälja den åt dig? Och ja. YouTube är ett absolut bevis på det. Massor av bra erbjudanden och videokampanjer på YouTube med gitarr- och pianolektioner, allt du kan tänka dig. I tidigare artiklar har jag nämnt Blendit-videor där killarna som mixar iPhone använder YouTube för att marknadsföra via video. Mentos, det där godiset, har du någonsin sett de där två killarna i labbrockar där de tog Mentos och lade dem i Cola och det skapar en tryckexplosion och Cola spyr 10 fot upp.

Gå till YouTube och skriv in Mentos och det här har blivit så viralt på YouTube. Jag hörde det någonstans och citera mig inte, jag tror att försäljningen av Mentos godis, på grund av den virala naturen hos alla som köpte dessa Mentos för att få dessa 2 liters colaflaskor att explodera, ökade med 20 %.

Visst, video är väldigt kraftfull att sälja, men du behöver ett sätt att få folk att se den videon. Video jämfört med ljud, om du hade 100 % av någons uppmärksamhet när du tittade på en video eller demonstrerade en produkt eller bara lyssnade på ett ljud, kommer video att vinna överlägset.

Men ljud har många andra sätt och möjligheter att komma in i medvetandet hos potentiella kunder, från CD till att lyssna medan du tränar, städar huset. Du kan multitaska och lyssna på ljud. Du kan inte göra det med video. Du kan inte titta på video i din bil eller så borde du inte. Så använd videor för att hjälpa till att sälja och få ut ordet, men glöm inte kraften i ditt ljud.

Leave a Comment