Aktiehandelsrobotgranskning – Är Marl aktiehandelsroboten en bluff?

Marl the Stock Trading Robot är en ny programvara för aktieplockning utvecklad av Michael Cohen på DoublingStocks. Den har förvisso fått mycket uppmärksamhet eftersom den hävdar att den exakt kan förutsäga rörelserna i örebeståndet.

Så är Marl en aktiehandelsrobotbedrägeri?

Tja, för att svara på dessa frågor är det viktigt att veta mer om programmet för dubbletter av aktienyhetsbrev. Förresten, eftersom det kostade mycket pengar att utveckla aktierobotprogrammet, när du prenumererar på dubbletter av aktier kan du faktiskt inte använda Marl.

Istället kommer Michael att skicka e-post till sina prenumeranter för de bästa valen av penny-aktier varje vecka baserat på förutsägelser från Marl, aktiehandelsroboten.

Jag tror att detta är ett bättre arrangemang eftersom programmet är ganska komplicerat och många människor skulle ha problem med att använda det om Michael bara gav det som ett verktyg. Det skulle också kräva viss inlärning samt att användaren har teknisk erfarenhet av aktiehandel för att kunna använda den till sin fulla potential.

Så vad kommer med de veckovisa aktievalen och är de en vinnare?

Varje vecka kommer du att få 7-10 val att handla med din mäklare eller göra det själv online. De kommer att ge en detaljerad förklaring av varför en viss penny aktie väljs, när man ska köpa och när man ska sälja baserat på pris.

Så detta gör det till ett dumt sätt att tillåta även den mest nybörjare att tjäna pengar på öreaktier.

Naturligtvis kommer inte varje handel och varje val av Marl aktiehandelsroboten att vara en vinnare, men än så länge, från min egen erfarenhet, kan du få 7 av 10 öre-aktieval att bli vinnare varje vecka.

DoublingStocks är lämpligt för nybörjare som är intresserade av att tjäna pengar med öreaktier men inte är särskilt skickliga på att handla med öreaktier. Den passar även folk som är upptagna och bara inte har tid att sitta och analysera trender hela dagen.

Leave a Comment