Affiliate Marketing Tips – Är Online Affiliate Business Program en hållbar affärsmodell?

Att arbeta på internet kan ibland vara lite knepigt och det har gjort det nästan omöjligt för lekmannen att starta ett företag för sig själv.

Jag har ofta hört folk klaga på Warrior Forum, där jag umgås ofta, att ett mycket lönsamt företag som affiliates inte är en hållbar affärsmodell. Hur sant kan det vara? Fortsätt läsa dessa affiliate-marknadsföringstips om du vill ta reda på hur du arbetar online för dig själv.

Eftersom argumentet om huruvida online affiliate-företagsprogrammet är en hållbar affärsmodell hettas upp, fortsätter många att hälla ut sina åsikter och de flesta av dem är vettiga.

Faktum är att som affiliate-marknadsförare har du ingen kontroll över försäljningssidan du hänvisar dina besökare till, affiliateföretaget kan besluta att göra några ändringar som kanske inte är till din fördel och det finns inget du kan göra åt det.

Affiliates har inget att säga till om hur stor andel företaget är villigt att betala och de är inte heller ansvariga för kundserviceenheten.

Vissa människor säger till och med att du i online affiliate-företagsprogrammet lyckas generera en del försäljning den här månaden och nästa månad börjar du igen.

Alla saker som sägs ovan om affiliate-program är korrekta förutom den sista som säger att du kan generera försäljning den här månaden och komma ur jakten på nyförsäljning.

Några av de produkter som affiliate-marknadsförare marknadsför erbjuder återkommande inkomstmöjligheter. Det betyder att du kan få betalt många år senare för bara en försäljning, så länge kunden fortsätter att förnya sitt medlemskap. Föreställ dig att du marknadsför ett värdpaket som ger dig $10 för varje kund du tar in och du har 50 lojala kunder. Du kommer att tjäna $500 varje månad och när du skjuter i höjden din marknadsföringskampanj kommer du att öka ditt antal kunder och intäkter.

Företag som Amazon har inte en enda produkt i sig och ändå är de ett av de största och mest framgångsrika affiliateföretagen i världen idag. ClickBank har också massor av affiliate-produkter och har funnits i flera år och har samlat in miljontals dollar från affiliate-produkter. Dessa är bara några av de största affiliateföretagen det finns individer som har etablerat sig i denna typ av verksamhet. Du behöver bara ta på dig din tankemössa och bli kreativ.

Affiliates kan skapa sina egna produkter, detta är mycket möjligt eftersom de flesta av produkterna är digitala och internetbaserade. På så sätt har du kontroll över din egen produkt och får behålla all provision. Affiliates kan också skapa sin egen webbplats och marknadsföra mer än en produkt på den. Detta kommer att ge dem möjlighet att testa olika produkter och enkelt hålla koll på sin inkomst då alla företag inte kan svika dig på en dag. Genom att skapa din egen webbplats äger du trafiken som kommer till den webbplatsen, du kan lägga till eller ta bort produkter som inte är gynnsamma för dig, och så vidare.

För mig är online affiliate-företagsprogrammet fortfarande en av de bästa affärsmodellerna.

Hoppas du tycker att dessa affiliate-marknadsföringstips är intressanta.

För din framgång,

John Benjamin

Leave a Comment