Affärsplan för kreditreparation

Här är sammanfattningen av en affärsplan för kreditreparation:

  • en beskrivning av ditt företag, inklusive dina produkter och/eller tjänster
  • din mission statement
  • förvaltning av ditt företag
  • marknaden och din kund
  • marknadsföring och försäljning
  • din konkurrens
  • din affärsverksamhet
  • finansiella prognoser och planer

För dem som letar efter en affärsplan för kreditreparation, kan en enkel beskrivning läsa “Credit Restoration tillhandahåller kreditåterställningstjänster för att hjälpa konsumenter att få bra krediter och därför ha mer attraktiva finansieringsalternativ. Företaget tillhandahåller kreditreparation med en avgift för tjänstemodell som tar ut $800 till $2 000 per kund och når nya kunder genom relationer med kreditberoende proffs (fastigheter, bilhandlare, etc.), finansexperter (skatter, försäkringar, finansplanerare), marknadsföring direkt till konsument (internet, radio, tv , vykort) och odla remisser från tidigare kunder.

Varje affärsplan måste då tala om management, vilket hänvisar till din erfarenhet. Om du har erfarenhet av teamledning, uppmärksamhet på detaljer och/eller ekonomisk erfarenhet är detta relevant och bör ingå.

När du skriver om din kund, konsumenten, kommer du att upptäcka att det finns uppskattningsvis 70 till 80 miljoner amerikaner med dålig kredit, av vilka många miljoner kommer att behöva finansiera ett hem, bil eller annat köp, och därför kommer att vara intresserade av inköp av tjänster reparation koncept. . Även om vissa människor försöker reparera krediter på egen hand, blir krediter allt mer komplexa och viktiga. Färre människor lyckas eller ens försöker, och som att ta itu med VVS eller bilreparationer, de flesta är villiga att betala en professionell för att göra det rätt.

Därefter måste du inkludera en specifik marknadsföringsavdelning. Vi har upptäckt att remissrelationer i princip är ett bra ställe att börja. Genom att erbjuda “kreditreparationsseminarier” eller “lunch och lärande”-evenemang till lokala fastighetsmäklare eller bilhandlare kan du snabbt positionera dig som expert, utveckla remisskällor och hjälpa dem att sälja fler hem eller bilar. När ditt företag växer, kommer du att vilja grena dig ut till massmedia och internetmarknadsföring för att öka din synlighet och skala din verksamhet.

Nästa avsnitt kommer generellt att täcka konkurrensen, som uppenbarligen varierar beroende på marknad. För närvarande är kreditreparationsverksamheten fortfarande öppen och till stor del driven av remisser i tider av nöd, vilket innebär att människor ofta får tillbaka sin kredit när de förbereder sig för att köpa en bostad eller bil, eller efter att ha fått avslag på någon typ av finansiering (dvs. kreditkort på bättre villkor än vad de har för närvarande). I det långa loppet är internet en enorm affärskälla som fortfarande erbjuder betydande möjligheter. Ett ännu outforskat område som behöver någon för att genomföra sin affärsplan för kreditreparation är området social marknadsföring (d.v.s. Facebook) och lokaliserade media-joint ventures, d.v.s. en hänvisningsrelation till stora fastighetswebbplatser, bilhandlare etc . .som är beroende av attraktiv finansiering.

Då måste din plan täcka verksamheten. Du kan driva ett hemkreditreparationsföretag eller använda ditt kontorsutrymme. En underutnyttjad idé är att hyra ett skrivbord inne på ett hektiskt fastighetskontor. Detta kan ge mer än bara en professionell hangout, men närheten till agenter som förlitar sig på att deras kunder har bra finansiering garanterar praktiskt taget att vissa kunder kommer att överlämnas till dig. Det kan också hjälpa till att införliva din kreditreparationsverksamhet i det lokala ekosystemet av potentiella hänvisningsföretag som bolåne-, försäkrings- och finanspersonal. De flesta fastighetskontor skulle vara öppna för att hyra ett skrivbord eller kontor i eller nära anläggningen. Ett annat alternativ för din affärsplan för kreditreparation är att driva ett kreditreparationsföretag hemifrån, men ha ett fast schema på lokala fastighetskontor eller bilhandlare för att granska eventuella nya filer och svara på frågor som agenter eller återförsäljare kan ha.

De finansiella prognoserna och planerna i din affärsplan för kreditreparation bör ta itu med startkostnader och intäkter, och eventuellt till och med avsluta, som att sälja verksamheten. Eftersom det finns system som tillhandahåller mer än bara mjukvara, utan kompletta nyckelfärdiga system (liknande en franchise) inklusive utbildning för att göra dig till experten, obegränsat advokatstöd, årliga konferenser, marknadsföringsstöd, juridisk support och mycket mer, bör du undersöka dina alternativ .

Uppenbarligen varierar framgången beroende på talang, arbete, resurser och färdigheter med alla affärsmöjligheter. Som sagt, vi känner till affiliates som har antagit sin affärsplan för kreditreparation och genomfört den planen, vilket tar in över 100 000 USD i månaden. Om du gillar tanken på att vara din egen chef och tjäna inkomst på chefsnivå, uppmuntrar vi dig att betrakta din affärsplan som bara det första steget i en spännande ny satsning.

Leave a Comment