7 sätt att tjäna pengar med minecraft

Tror du att du inte kan tjäna pengar på ditt favoritspel? Har det någonsin sagts att alla de timmar som spenderades på Minecraft var ett slöseri med tid? Tänk om, nu kan du också tjäna pengar hemifrån. Men som jag hör dig fråga, hur är det möjligt att tjäna pengar med Minecraft? Tja, fortsätt läsa eftersom du är på väg att upptäcka sju enkla sätt att tjäna pengar på Fiverr.com (och imponera på dina vänner samtidigt).

Först och främst, låt oss diskutera Fiverr.com-webbplatsen. Fiverr.com är en onlinemarknad där människor bokar hur många bisarra spelningar som helst eller “mikrojobb” i utbyte mot att betala 5 USD. Användare kan erbjuda att sätta 100 flygblad på 100 bilar, designa ett företag eller spela in ett personligt meddelande samtidigt som de imiterar rösten från en “Star Wars”-karaktär. Den stora omfattningen och mängden av shower som finns kommer att imponera på alla som inte är bekanta med sajten, och vid ditt första besök kan du förståeligt nog undra hur fan du kan få alla dessa “grejer” för bara fem dollar.

Medan vissa shower har en öppningsavgift på $5, tjänar de mest populära och högt rankade mycket mer per show. Till exempel behöver du ett projekt gjort på 24 timmar, lägg till 10 USD, du vill ha mer detaljer i en illustration, lägg till 15 USD, distribuera ytterligare 200 flygblad, lägg till 20 USD och så vidare. Nu kan en spelning som ursprungligen kostade fem dollar ge säljaren mycket, mycket mer.

Som alla webbplatser har Fiverr.com några villkor som måste följas för att skydda både köparen och säljaren. Webbplatsen är för närvarande tillgänglig för alla som är 13 år och äldre, är inte begränsade till något särskilt land och tillåter inte våldsamma, spammiga eller olagliga uppträdanden av något slag. Utöver det kan vem som helst sälja sina talanger och tjänster där. Så vad kan du erbjuda på den här sidan? Här är åtta idéer för att komma igång…

illustrationer

Klossar du alltid Minecraft-scener? Har du en mördarscen med Herobrine och Steve i strid? Tja, om du har talang kan du tjäna pengar på det. Bläddra snabbt igenom Fiverr.com med sökordet “Minecraft” och du hittar många artister som erbjuder sig att rita scener för pengar.

Återskapa bilder i Minecraft

Om ritning inte är något för dig, kanske du är en av dem som tycker om att återskapa verkliga scener i Minecraft. Kan du bygga Frihetsgudinnan, Grand Canyon eller en 747? Då kan du också tjäna pengar på denna talang. Med denna show ger kunderna ett fotografi av en verklig scen och du återskapar den i Minecraft, enkelt.

video banners

Om du har sett några Minecraft-videor på YouTube vet du att de bästa alltid har en banner, logotyp eller bild på sig. De måste komma någonstans ifrån, så varför inte från dig? Om du tycker att bildredigeringsprogram som “Gimp” eller “Photoshop” är lätta att använda, kan du tillhandahålla öppnings- eller stängningstjänst för att skapa bannerannonser för ett pris. Gör det bra och du kan bli väldigt upptagen väldigt snabbt.

minecraft-servrar

Vet du hur man ställer in en Minecraft-server? Skulle du kunna göra detta hela dagen och även i sömnen? Tja, du kan tillhandahålla den tjänsten till en kostnad. Bara för att du tycker att det är lätt betyder det inte att alla andra gör det. Så varför inte få betalt för din expertis? Du kan tillhandahålla en tjänst genom att hjälpa andra spelare att installera och underhålla sina servrar.

Animation

Är du en av dem som älskar att göra kortfilmer med Mine-imator? Du kan erbjuda dina tjänster för ett pris. Med den här spelningen kan du erbjuda dig att skapa en kort, unik animation för en kund, eller (ännu bättre) sälja samma video om och om igen och tjäna pengar på att göra det. Med det här alternativet kan du erbjuda olika alternativ av samma video. I en kan du ändra musiken, i en annan sätta din klients domännamn, göra den kortare eller längre eller många andra alternativ för att göra varje video unik. Och naturligtvis kommer varje förändring med en prislapp.

minecraft skinn

Du tycker att det är lätt att göra Minecraft-skins, så varför inte tjäna pengar på det? Erbjud helt enkelt en show där dina kunder ger en bild, exempel eller idé om vad de letar efter och du skapar den. För exempel på detta, sök på Fiverr.com med söktermen “Minecraft Skin”.

minecraft-fester

Vet du eller din mamma hur man skapar den bästa Minecraft-festmaten eller födelsedagstårtan? Kan du designa Minecraft-födelsedagsinbjudningar bättre än din lokala butik? Så det kanske är dags att använda den kunskapen. Du kan tillhandahålla denna information i ett dokument, utskrift eller grupp av videor som du kan sälja om och om igen. Heck, med så många Minecraft-fester där ute, kan du erbjuda dina bakverk att sälja på fester i ditt område.

Som du har sett med lite fantasi och kreativitet är det möjligt att tjäna pengar med Minecraft. Det är de enda sätten att tjäna pengar, definitivt inte? Efter att ha spenderat lite tid på Fiverr.com kommer du förmodligen att komma på andra idéer och tjänster som vi inte har tänkt på.

Kommer du att kunna gå i pension i den typ av hus som Notch har, förmodligen inte? Med allt beror det på kvaliteten på tjänsten du erbjuder, dina betyg och hur många som letar efter det du har att erbjuda. Men gör ditt bästa, ge inte upp och du kan också få en bra inkomst från din kärlek till Minecraft. Vem sa att det var slöseri med tid att spela tv-spel.

Kolla på – Mojang tar nu upphovsrättsintrång på större allvar än någonsin tidigare. Bara för att vara på rätt sida om dina advokater är det bäst att läsa deras villkor innan du skapar några spelningar först.

Leave a Comment