6 otroliga fördelar med kryptovaluta

De senaste åren har man pratat mycket om kryptovalutor. Till en början verkade den här verksamheten skrämmande, men folk började utveckla förtroende för den. Du kanske har hört talas om Ether och Bitcoin. Båda är kryptovalutor och använder Blockchain-teknik för högsta möjliga säkerhet. Nuförtiden finns dessa mynt i olika typer. Låt oss veta mer om det.

Hur kan kryptovaluta hjälpa dig?

När det gäller bedrägerier kan denna typ av valuta inte förfalskas, eftersom den är i digital form och inte kan vändas eller förfalskas, till skillnad från kreditkort.

omedelbar uppgörelse

Köp av fastighet involverar tredje part, såsom advokater och notarier. Därför kan förseningar och extra kostnader uppstå. Å andra sidan är Bitcoin-kontrakt utformade och utförda för att inkludera eller utesluta tredje part. Transaktioner är snabba och avräkningar kan göras omedelbart.

lägsta priserna

Det tillkommer vanligtvis ingen transaktionsavgift om du vill växla Bitcoin eller någon annan valuta. För att verifiera en transaktion finns det minderåriga som får betalt av nätverket. Även om det inte finns någon transaktionsavgift på noll, anlitar de flesta köpare eller säljare tjänster från tredje part som Coinbase för att skapa och underhålla sina plånböcker. Om du inte vet fungerar dessa tjänster precis som Paypal, som erbjuder ett webbaserat utbytessystem.

stöldidentifiering

Din handlare får hela din kreditgräns när du tillhandahåller ditt kreditkort. Detta gäller även om transaktionsbeloppet är mycket litet. Det som faktiskt händer är att kreditkort fungerar utifrån ett “pull”-system, där nätbutiken tar ut det nödvändiga beloppet från kontot som är kopplat till kortet. Å andra sidan har digitala valutor en “push”-mekanism där kontoinnehavaren endast skickar det begärda beloppet utan ytterligare information. Så det finns ingen risk för stöld.

Fri tillgång

Enligt statistiken finns det cirka 2,2 miljarder människor som använder internet, men alla har inte tillgång till konventionellt utbyte. Så de kan använda den nya betalningsmetoden.

Decentralisering

När det gäller decentralisering hanterar ett internationellt nätverk av datorer som kallas Blockchain-teknologi Bitcoin-databasen. Bitcoin är med andra ord under nätverksadministration och det finns ingen central myndighet. Nätverket arbetar med andra ord på ett peer-to-peer-baserat tillvägagångssätt.

Erkännande

Eftersom kryptovaluta inte är baserad på växelkurser, transaktionsavgifter eller räntor kan du använda den internationellt utan problem. På så sätt kan du spara mycket tid och pengar. Med andra ord är Bitcoin och andra liknande valutor erkända över hela världen. Du kan lita på dem.

Så om du letar efter ett sätt att investera dina extra pengar, överväg att investera i Bitcoin. Du kan bli gruvarbetare eller investerare. Se dock till att du vet vad du gör. Säkerhet är inget problem, men andra saker är viktiga att tänka på. Förhoppningsvis kommer du att hitta den här artikeln till hjälp.

Leave a Comment