5 fördelar med kryptovaluta: allt du behöver veta

Om du letar efter ett bra alternativ till kontanter och kreditkort kan du prova kryptovaluta. Idag är detta mynt ganska populärt över hela världen. Många företag accepterar nu betalningar genom kryptovaluta som en gemensam valuta. Bitcoin är en av de mest populära kryptovalutorna, vilket är anledningen till att ett stort antal människor har lagt pengar på Bitcoins. Drivs av Blockchain, du kan handla utan någon säkerhetsrisk. I den här artikeln kommer vi att diskutera några av de mest framträdande fördelarna med kryptovaluta.

enkla transaktioner

Om du ofta har att göra med juridiska ombud och mäklare vet du att de tar ut rejäla transaktionsavgifter för varje transaktion. Dessutom måste du betala för mycket pappersarbete, provisioner och mäklartjänster.

Å andra sidan, om du använder kryptovaluta kan du eliminera alla mellanhänder. Du kommer att använda ett säkert nätverk för att utföra alla dina transaktioner. Varje transaktion är transparent och medför inga höga transaktionsavgifter.

Tillgångsöverföringar

Det är lätt att överföra äganderätten till kryptovaluta från en person till en annan. Blockchain ligger bakom alla ekosystem. Därför kan du utföra alla dina transaktioner i en trygg och säker miljö.

Det som är bra med kryptovaluta är att det låter dig lägga till tredje parts godkännande för framtida betalningar. Om du har denna valuta kan du enkelt överföra tillgångar utan problem.

Konfidentiella transaktioner

När det gäller kontanter eller krediter finns det ett register över varje transaktion. Och dessa register lagras också i banken där du har ditt konto. När du gör en transaktion, håller din bank ett register över det. Även om du är företagare vet din bank hur mycket pengar du har på ditt bankkonto. Detta är inte bra ur integritetssynpunkt.

Det fina med kryptovalutor är att varje transaktion är unik. Varje avtal innebär förhandlingsvillkor. Det finns ett push-koncept som ligger till grund för informationsutbyte. Ingenting kommer att avslöjas för mottagaren förutom vad du tillåter. Således kommer du att ha ett fullständigt integritets- och identitetsskydd.

låg transaktionsavgift

Om du kontrollerar ditt kontoutdrag kommer du att bli förvånad över att se att banken har tagit ut en transaktionsavgift för varje enskild transaktion du har gjort hittills. Om du gör många transaktioner varje dag blir det totala beloppet av bankavgifter ganska högt.

Å andra sidan är transaktionsavgifterna vid kryptovaluta mycket låga. Men om du anlitar tjänster från en tredje part för att underhålla din kryptoplånbok kan du behöva betala för denna tjänst. Dessa avgifter är dock mycket lägre jämfört med avgiften som tas ut av konventionella banker.

sinnesro

Du kan använda Internet för att överföra kryptovalutor med fullständig sinnesro. Faktum är att vem som helst kan använda den här tjänsten så länge de har tillgång till internet. Allt du behöver göra är att ha en grundläggande förståelse för kryptovalutanätverket. Kort sagt, detta är bara några av de främsta fördelarna med att använda kryptovalutor.

Leave a Comment