4 metoder för att tjäna Bitcoin gratis?

Även om det inte finns något sätt att bli miljonär över en natt, har vi några knep som hjälper dig att tjäna gratis BTC. Kom dock ihåg att dessa metoder fortfarande kräver att du investerar mycket ansträngning. Om du inte ska spendera fiat, vet att du fortfarande måste spendera mycket tid på att göra enkla uppgifter eller utbyta din privata information. Läs vidare för att lära dig mer.

1: Prova kranar

Kranar är det enklaste sättet att tjäna Bitcoin online. Eftersom det inte kräver djupgående kunskaper om kryptovalutor kan du komma igång utan bekymmer. Allt du behöver göra är att ha en giltig e-postadress och lite tid att investera.

Processen:

Först måste du registrera dig. Efteråt måste du lösa en captcha, trycka på knappen och hämta din satoshis. Detta kommer att lägga till en liten mängd BTC till ditt saldo. Du måste dock vänta en liten stund mellan varje reklamation, vilket är minst 15 minuter. Så du kan upprepa samma process på olika webbplatser för att hämta dina belöningar och lägga till ditt saldo.

2: Kolla in betal-för-klick-sajter

Denna metod är ganska enkel. Allt du behöver göra är att klicka och titta på massor av videor. I gengäld får du BTC. Digitala valutor har hjälpt till att växa denna verksamhet enormt. Anledningen är att människor över hela världen investerar i dessa tillgångar. Dessa webbplatser spelar rollen som mellanhänder mellan användare och annonsörer. Och en del av intäkterna går i fickorna på dem som ser dessa annonser.

3: Spela webbläsarspel

Om du är en spelare och spenderar timmar på att spela dina favoritspel online, bör du tjäna pengar på denna aktivitet. Vissa webbläsarbaserade spel låter dig tjäna Bitcoin-pengar medan du spelar och har kul.

Även om det inte är en tråkig aktivitet som att titta på videor eller annonser, kommer belöningarna att vara desamma. Så du måste kontrollera denna metod också.

4: Engagera dig i gruvdrift

Om du är intresserad av gruvdrift finns det en god chans att du inte har försökt tillräckligt hårt. Eftersom de flesta inte längre rekommenderar gruvdrift för att tjäna kryptovalutor, se till att du köper en plattform först. För det andra måste du vara redo att betala höga energiräkningar. Men metoden vi ska prata om är ganska enkel och billig. Du behöver faktiskt inte spendera en krona. De flesta gruvarbetare är bedragare. Så du måste prova den här metoden.

Så här kan du göra det. Först måste du installera en webbläsare som kan använda din dators kraft för gruvdrift. När du väl har ställt in det kan du fortsätta surfa på nätet och tjäna mycket BTC i processen. Den goda nyheten är att du kan installera den här programvaran i din Chrome-webbläsare. Den här webbläsaren är lätt att använda och erbjuder höghastighetsbrytning.

Lång historia kort, det här är de fyra enkla gruvmetoderna. Om du vill tjäna BTC utan att anstränga dig så mycket, föreslår vi att du provar dessa enkla och kostnadseffektiva metoder. Hoppas det här hjälper.

Leave a Comment