3 sätt teknik har förändrat världen för företagare i hemmet

Jag älskar att vara född i denna tid och jag vet inte hur jag kunde ha levt någon annan gång i historien. Nya tekniska framsteg har gjort mitt liv så mycket enklare som företagare. Jag är exalterad över de möjligheter som finns med teknik idag och exalterad över tankarna om teknik som kommer att finnas tillgänglig mycket snart.

Syftet med den här artikeln är att dela med dig, som företagare i hemmet, några tankar om hur nuvarande tekniska framsteg förbättrar hur vi kan driva våra företag. Om du lever i det förflutna är det dags att ändra ditt sätt att tänka och använda teknik till din fördel.

Här är tre saker att tänka på som entreprenör som jobbar hemifrån:

Sociala medier och Web 2.0 har förändrat marknadsföringen De gamla annonseringsreglerna gjorde det svårt för en hemmabaserad verksamhet att konkurrera med större företag. Internet, genom sökmotorer, webb 2.0 och sociala nätverk, har förändrat allt till förmån för mindre operatörer. Ja, stora företag kan använda internet, men om du riktar din marknad på rätt sätt kan du fortfarande bli mycket framgångsrik.

Smarta telefoner har förbättrat människors liv Jag var väldigt sen med idén om en smartphone – även om jag har jobbat i branschen i flera år. Men nu vet jag inte hur jag levde utan en. Jag började med en BlackBerry, gick vidare till en HTC och nu kan jag inte leva utan min iPhone. Det är så bekvämt. Jag kan skicka och ta emot e-post, ringa samtal, skicka och ta emot textmeddelanden, och det finns massor av andra appar som gör mitt liv bättre. Det ger mig mycket tid tillbaka. Jag kan svara på många mail och jobba på min fritid på dagarna. Jag brukar till exempel skriva artiklar på min iPhone under dagen om jag väntar på ett café eller något liknande. Jag brukar spara ungefär en timme om dagen.

Du kan driva ett företag hemifrån men sälja till världen. Internet, enligt min mening, hade störst inflytande på mänskligheten av alla uppfinningar. Nu, med en internetanslutning, kan jag sälja mina produkter hemifrån var som helst i världen. Tidigare, som företagare i ett hem, skulle min målgrupp sannolikt ha varit begränsad till de omgivande förorterna.

Tekniken har förändrat världen, och som du kan se ovan finns det tre tekniska framsteg som har haft den mest dramatiska effekten på hemföretag.

Leave a Comment