3 sätt att tjäna pengar online i vår nuvarande ekonomi

Det finns bokstavligen miljontals möjligheter att tjäna pengar online. Tyvärr kräver de flesta av dessa möjligheter att tjäna pengar online försäljning och/eller rekrytering; som de flesta av oss helt enkelt inte vill göra.

Ge inte upp. I den här artikeln kommer jag att beskriva sätt att tjäna pengar online utan att rekrytera eller sälja.

Innan vi börjar måste du starta en blogg. Jag betraktar en blogg som en onlinedagbok. Det finns

bokstavligen miljontals bloggar online om alla ämnen. Skapa en blogg om din favorithobby eller skapa en recensionsblogg om produkter och tjänster du har provat. Ge lite ärlig feedback om produkterna.

Att skapa en blogg kräver inte att du vet hur man skapar en webbplats. Många bloggtjänster online erbjuder mycket grundläggande mallar som låter dig skapa en blogg på några minuter.

Du behöver inte nödvändigtvis en blogg eller webbplats för att tjäna pengar online, men det ger dig mer kontroll och låter dig sticka ut.

Här är tre av de bästa sätten att tjäna pengar online:

1. Bli en affiliate. Företag letar alltid efter individer för att sälja sina produkter eller tjänster online. Som affiliate kan du marknadsföra dessa produkter och tjänster på din blogg eller webbplats. Du kommer att placera en banner eller länk som tillhandahålls av företaget på din blogg eller webbplats. Varje försäljning som genereras på din webbplats ger dig en provision (vanligtvis 5-20%). Du skulle bli förvånad över antalet företag som erbjuder ett affiliateprogram. Många Fortune 100 och 500 företag har affiliate program som betalar mycket bra.

De flesta affiliateprogram erbjuder en affiliatewebbplats (försäljningssida), banner eller länk för att annonsera. Om du väljer att annonsera för affiliateprogrammets webbplats får du inte lägga till eller ta bort objekt från webbplatsen. Att skapa en blogg och länka till din affiliate-sajt ger dig mer kontroll över design och innehåll.

2. CPA Marketing Leads är livsnerven i alla företag. Visste du att du till och med kan få betalt när någon fyller i ett formulär för att prova en produkt eller tjänst? Detta kallas CPA-marknadsföring och är en form av affiliate-marknadsföring. Varje gång någon fyller i ett formulär med ditt namn eller din e-postadress kan du tjäna en provision. Ingen försäljning krävs i de flesta fall för att få dig betalt. Företag kommer att betala några cent upp till $200 per lead.

3. Google AdSense. Jag sa till dig i början att tjäna pengar online inte kräver någon rekrytering eller försäljning. Genom att helt enkelt placera en 2-raders kod på din blogg eller webbplats har du potential att tjäna dagligen. Denna kod roterar en serie annonser. Varje gång en av dina webbplatsbesökare klickar på den annonsen tjänar du en provision. Google har miljontals annonsörer, så det kommer aldrig att finnas en brist på annonser att cirkulera. Du kan tjäna hundratals dollar om dagen på att folk klickar på annonser på din webbplats. Ingen försäljning krävs för att få betalning från Google. Du kan tjäna 0,5 eller 0,10 cent per klick upp till $50 eller till och med $60 per klick beroende på produkt.

Nu har du 3 enkla sätt att tjäna pengar online utan huvudvärken med att rekrytera eller sälja. Försök inte uppfinna hjulet på nytt. Följ bara instruktionerna ovan och du kommer att tjäna pengar online på nolltid.

Leave a Comment