3 400 $ – Min första riktiga pengar online TRADING FOREX

Det var som en dröm; $3400 kontant i mina händer som inte tillhör någon annan än mig. Det var verkligen en dröm som gick i uppfyllelse – särskilt som startkapitalet var strax under $ 300. Under tio dagars valutahandel. Jag är säker på att du kan förstå min spänning när jag skriver den här upplevelsen? Du kan också få ännu bättre resultat, allt du behöver är samma engagemang.

“Heh! Du förlorar mycket på att göra affärer som inte är FOREXHANDEL” – utbrast en vän en gång. För honom är Forex som att plocka upp pengar på gatorna. Någon sa faktiskt, “Att handla med Forex är som att plocka upp pengar från marken. Att INTE handla med Forex är som att lämna dem där för någon annan att hämta”. Andra sa: “Det är som att ha en bankomat på din dator.”

Vad är denna Forex? Forex är så lönsamt; Forex är verkligen en win-win-grej, vem engagerar sig i Forex trading? Det var alla frågor som snurrade runt i mitt huvud några gånger tills jag bestämde mig för att göra lite research i ämnet (Forex).

“Forex”, som jag lärde mig, är en akronym för utländsk valuta. Forex är världens största spotmarknad för valutahandel. Forex eller FX som det också kallas skiljer sig ganska mycket från att handla på terminsmarknaden och mycket lättare än att handla med aktier men mer lönsamt. Forex är en over-the-counter (OTC) – interbankmarknad. Eftersom Forex körs elektroniskt inom ett nätverk av banker, fortsätter det kontinuerligt under en 24-timmarsperiod, 16:00 EST söndag till fredag ​​16:00 EST.

Forex-marknaden har en daglig handelsvolym på över 2 biljoner dollar. Det är över 35 gånger större än hela den amerikanska aktiemarknaden tillsammans. Om 1,5 miljoner experthandlare kunde ta en miljon vardera av Forex-marknaden varje dag, skulle Forex-marknaden fortfarande tjäna mer pengar än New York Stock Exchange varje dag!

Vem ska handla Forex? Fram till 1998 var valutahandel exklusivt förbehållet interbankbanker. Men alla individer som du och jag kan nu delta. Däremot kan du förlora mycket pengar, ja; du hörde mig rätt, i denna till synes hausseartade miljö kan du också kyssa dina pengar adjö på en sekund om du inte är bekant med några grunder som: när man ska shorta – sälja ett par, när man ska gå short – köpa ett valutapar, placera stops and limits, partistorlek att köpa eller sälja, vilken valuta som ska handlas, pips att rikta in sig på vid en given tidpunkt, och så vidare.

Trading Forex kräver tre grundläggande krav:

1) En dator med internetuppkoppling.

2) En bra handelsplattform – Forex mäklare.

3) En “Forex Trading MACHINE” – detta kommer att lära dig NÄR och HUR du ska handla så att du inte förlorar dina surt förvärvade pengar innan du ens säger ordet “Forex”. Jag har räknat ut det här, köpt allt och finansierat mitt konto med mitt återstående saldo på $276. Det är vad som växte till $3 400 på tio dagars Forex-handel och som fortfarande ökar för varje dag. Så nu kan du förstå min glädje.

Leave a Comment