2017 blev året för BITCOIN-brytning. Är det lönsamt att göra detta 2018, är det värt att bryta?

2017 blev året för BITCOIN-brytning. Är det lönsamt att göra detta 2018, är det värt att bryta?

Crypto Mining LTD är en beprövad tjänst som erbjuder flexibla tariffplaner.

Molnbrytning låter dig “komma in i” kryptovalutaproduktion till relativt låga kostnader, samtidigt som du gör en vinst (om än mindre än när du bryter på din egen kraftfulla utrustning).

Så för 2018 kan du rekommendera en närmare titt på molnlösningar, samt följa uppkomsten av nya och utvecklingen av gamla men undervärderade altcoins, distribuera datorkraft och investeringar för att utvinna det som är mest lönsamt för framtiden. nästa, eller har tillväxtpotential. Vad som kommer att hända på lång sikt är svårt att förutse, eftersom kryptovalutamarknaden fortfarande inte är särskilt förutsägbar.

Bitcoin – är det lönsamt gruvdrift nu? Som tidigare nämnts, i slutet av 2017 ökade komplexiteten i bitcoin-brytning dramatiskt. Likaså har lönsamheten för gruvdrift förändrats: om till exempel den 20 februari 2017 inkomsten för en villkorad ASIC-gruvarbetare med en avgift på 14 tehrayshes (teoretiskt maximum för S9) uppgick till cirka 7,99 USD per dag, kommer nu den dagliga avkastningen att vara cirka 12 dollar.

Det är viktigt att ta hänsyn till att denna tillväxt endast var möjlig på grund av tillväxten i takten. Om BTC var värt runt 1 000 USD skulle intäkterna vara betydligt lägre.

Det kan antas att komplexiteten kommer att fortsätta att växa och bitcoinproduktion kommer att bli privilegiet för stora gårdar med tillräcklig kapacitet. Enbart gruvdrift slutar vara lönsamt nu, för att skapa en konkurrenskraftig gård behöver du stora utgifter.

Crypto Mining LTD

En av de mest populära tjänsterna bland amerikanska och brittiska medborgare. Företagets servrar finns i Irland, vilket säkerställer stabil drift och låg risk för utrustningsfel. För fördelar är det nödvändigt att bära femton språk inom webbplatsen för bekvämligheten att använda kunder från hela världen, bekvämt gränssnitt för en webbplats – för en nybörjare kommer det inte att vara svårt att förstå krångligheterna i arbetar på sajten. Det finns även onlinesupport för konsulter 24/7.

Kunden har 7 fasta tariffplaner. Användare kan hyra servrar med olika typer av kapacitet upp till 3125000 Gh/s per kund. Kostnaden för dessa planer varierar från $10 till $500 000. För att förstå hur lönsamt det är att hyra en kapacitet i det här företaget kan du använda kalkylatorn på sidans huvudsida.

Företagets utrustning idag:

Hårdvara baserad på solenergichips vid 16 nm, Neptune vid 20 nm, maskiner – Svindoolies-Tech SP50, Bitmain Antminer S9, AntMiner S7, AntMiner S5, Antminer S3, AntMiner R4, C3SS5 (Smart Heat), Avalon 6, Svindoolies-Tech SP35 för SHA256-algoritmen.

MINER TITAN för SCRYPT-algoritmen.

iBeLink DM384M för X11-algoritm.

Nya produkter:

Nytt är datorenheter baserade på 28nm-chips av de senaste modellerna och 16nm BitFury-chips, som är ledande inom energibesparingar.

För att komma åt företagets webbplats, gå till: https://crypto-mining.ltd

24/7 kundsupport

Leave a Comment