10 vanliga affärsantaganden på nätet som görs dagligen av soloprenörer

Inte alla online affärsstrategier fungerar för alla företag. Tyvärr kommer många Solopreneurs att fortsätta tvinga sig in i ett mönster. Låt det inte vara du. Lär dig några BEVISADE taktiker för att hjälpa dig undvika dessa vanliga gissningsgrop och skapa ditt varumärke för lönsam framgång.

Med över 4 miljarder aktiva onlineföretag, och alla kämpar om uppmärksamheten, har Internet gjort det möjligt för företag av alla storlekar att konkurrera på lika villkor. Det största problemet kvarstår att de flesta av dessa företag inte är säkra på hur de ska locka potentiella kunders uppmärksamhet till deras produkter eller tjänster. Att skapa ett Power Crew kommer att vara avgörande för din framgång som Solopreneur, eftersom du måste lita på någon som hjälper dig att hantera dagliga uppgifter. Kolla in dessa 10 vanliga antaganden som görs i onlineföretag som du måste undvika för att få ett framgångsrikt försprång.

  1. Skimming i investeringar. Det är stor skillnad mellan att spendera smart och att bara vara billig. Billigt är dyrt (“Lo Barato dyr rea” – Domare Marilyn Milian). Ömsesidighet räcker långt och hjälper dig att bygga ett säkert och pålitligt nätverk. Alla vill ha en affär när de spenderar sina surt förvärvade pengar. De flesta affärsmän har hört talesättet “du måste spendera pengar för att tjäna pengar”. Faktum är att när du tar ditt varumärke på tillräckligt stort allvar för att investera i det, oavsett om det är tid eller pengar, säkerställer du att alla i ditt Power Crew får rätt kompensation. Detta kan vara ekonomiskt eller genom utbytessystem. Oavsett vilket måste du vara villig att ge lika mycket eller mer än du får från andra.
  2. Förblir lyckligt okunnig. Sviker du kunder för att du vägrar utforska nya möjligheter och kreativa möjligheter? Lägg lite utredningsåtgärder bakom dina motiv. Be din virtuella eller interna assistent att kolla in några nya vägar. Anställ någon för att hantera dessa nya vägar åt dig och lägg till dem i ditt Power Crew. De fokuserade i allmänhet på dessa uppgifter under minst 5 timmar i veckan; 1 timme om dagen. Okunskap är inte lycka, särskilt i affärer. det finns många möjligheter för Solopreneurs att komma på rätt spår och dominera ett hörn av sin marknad.
  3. Finansiering i blindo utan anledning. Hur kan du vägleda ditt varumärke till ekonomisk framgång eller åtminstone undvika konkurs om du inte kan spåra hur mycket pengar som flödar in i ditt företag? Om du är chockad över hur mycket pengar du har spenderat på ett år, jagar hela tiden alla dina utgifter kring skattetid, och/eller lever alltid i minus, då gör du allt fel . Acceptera inte att ditt företag är en ekonomisk börda för dig. Du måste ha en budget för att hålla dig på rätt spår. Kom ihåg att du startade detta för FRIHET, inte för att byta ut ett par bojor skapade av frustration mot ett annat.
  4. Underhåll är ett alternativ. Jag ser många kunder som tror att det är ett slöseri med tid att betala någon för att hantera sin webbplats, men det är samma personer vars webbplatser ständigt föråldras bakom kulisserna och lämnas sårbara. Din slarv är en hackers drömnyckel till din informationsbuffé. Många av dessa objekt kan och bör automatiseras, men du måste vara vaksam för att skydda din onlineverksamhet. Om du samlar in kundinformation, finns det inget utrymme att vara försiktig när det gäller webbplatsens säkerhet och underhåll.
  5. Håller med Joneses. Att göra allt du kan för att följa vad publiken gör istället för att utvärdera vad som kommer att fungera för ditt varumärke är ett slöseri med tid för dig. Därmed inte sagt att det inte kan vara en lärorik att titta på dina konkurrenter och vänliga kamrater. du måste helt enkelt lära dig att ta kunskapen och kartlägga ditt eget öde.
  6. Onlineföretag behöver ingen budget. Som en förlängning av att blint finansiera ditt företag måste du inse att bara för att du har ett onlineföretag så är du inte befriad från att ha en budget. många tror att eftersom de inte har hyran från en tegelanläggning är de fria att spendera stora pengar. Så är inte fallet. Din “hyra” är din värdleverantör, ditt domännamn och ditt SSL-certifikat. Dina “hjälpmedel” är din ekonomichef (revisor/applikationer), e-postautomationstjänster, löner och allt annat som hjälper dig att driva ditt företag. Du MÅSTE spåra dem och se till att du inte spenderar alla dina resurser utan att generera någon form av vinst för att betala din hyra eller bolån OCH sätta mat på ditt bord.
  7. Frånkopplad från verkligheten med att driva ett företag. Håll dig jordad och ansluten till dina affärsrötter så att du är medveten om vad som händer och redo att omarbeta vilken strategi som helst därefter. Även när människor anser sig vara “framgångsrika” vet de att det pågår arbete för att upprätthålla den framgångsnivå de åtnjuter eller vill utmärka sig på. Med hänsyn till allt vi har diskuterat, samlas alla dessa delar för att hjälpa dig att möta verkligheten i att driva ett företag direkt.
  8. Skyller på andra för dina misslyckanden. Skyllspelet är ett slöseri med tid. Låt inte ansvarsskyldighet bli en passiv slagord i ditt företag. Lev hur du vill att kunder och ett annat företag ska behandla dig. Om du eller ditt varumärke har misslyckats eller gjort ett misstag, använd detta som en möjlighet att förbättra och komma tillbaka på rätt spår. Be om feedback. Misslyckande är inte en dålig sak om du inte låter det bli en stötesten eller en krycka. Var chef och ta ansvar samtidigt som du visar andra som arbetar med dig att de måste göra detsamma. Att visa är bättre än att berätta!
  9. Att vara online är en automatisk framgång. Inget onlineföretag är en automatisk framgång och alla som säger annat till dig ljuger för dig. Jag trodde att när min sida väl var igång skulle jag vara klar. Tja, inte exakt definierat, men det mesta av mitt arbete skulle vara färdigt. Jag hade så fel och jag insåg inte ens hur fel jag hade. Jag var tvungen att snabbt studera e-marknadsföring, copywriting och produktskapande för att verkligen få mitt företag att fungera. Jag är ingen expert, men jag var tvungen att växla upp min rumpa snabbt så att jag kunde hinna med precis tillräckligt för att få saker där jag ville att de skulle vara. Automatisering kan göra saker enklare för dig, men utan att du lägger ACTION bakom den KUNSKAP du samlar på dig är ditt varumärke dött.
  10. Desinformation. Håll dig så informerad som möjligt. “Han sa, hon sa” fungerar inte när du behöver dela information med ditt Power Crew och kunder. Tillåt dig aldrig att gå miste om innovativa rörelser som äger rum i din bransch eller i andra branscher. Om en app eller programvara inte var kompatibel med ditt företag 2011, kolla in igen för att se om saker och ting har förändrats. Om du inte tänkte Twitter, Pinterest eller Instagram är ett bra alternativ för ditt företag och dina kunder skulle inte vara intresserade av en företagsblogg, tänk om dessa drag. Prova saker. Du kanske blir förvånad över resultaten och ny information som kommer fram från dessa olika alternativ.

boss upp

När du upptäcker vad som får ditt företag att frodas som en välvattnad växt, kommer du att börja skörda fördelarna av ett lönsamt företag och ett övergripande varumärke. Jag tänker på min verksamhet som en välvattnad växt eftersom det finns energi i den. Han behöver min vård för att överleva. Mina känslor påverkar min verksamhet och jag måste behålla båda.

Kunder vill veta att du som företagare bryr dig tillräckligt för att vara uppmärksam på de små detaljerna samtidigt som du behåller den övergripande bilden av framgång.

Sammanfattningen

Lägg allt i ditt företag. De flesta av oss är trots allt inte här för ett one-night stand. Istället är vi med för att vinna! Så gå ut och beväpna ditt varumärke mot dessa 10 vanliga antaganden som de flesta Solopreneurs gör inom online-affärer.

Till din fortsatta framgång och lärande!

Leave a Comment